top of page

Paramedisch

disciplines

fysiotherapielogo.webp
Praktijk fysiotherapie
0318-638602

Deze praktijk Fysiotherapie Veldhuizen bestaat al meer dan 45 jaar en heeft specialisaties als kinderfysiotherapie, manuele therapie, geriatrische fysiotherapie en sportfysiotherapie. Daarnaast worden shockwave en echografie gebruikt.  

Beterbewegenlogo2014_edited.jpg
manuele therapie
0318-641810

Beterbewegen heeft binnen het gezondheidscentrum de praktijk voor manuele therapie van Hans Kropman. De praktijk is al meer dan 28 jaar gevestigd aan de Bellestein. De manueel therapeut is specialist in nek- en rugklachten. Ook voor klachten aan handen en polsen kunt u terecht. 

voeding.jpg
voeding in de praktijk
06-83252523

Voeding in de Praktijk is de diëtistenpraktijk van Shan Chu en Kim van Leeuwen. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen over voeding en diëten.

Logopediepraktijk veldhuizen klein.png
Logopedie
0318 – 769021

Marieke van Heerde is de logopedist in Gezondheidscentrum Veldhuizen. Logopedie richt zich naast stem, spraak en taalproblemen ook op problemen met eten, drinken en gehoor.  

logospee.JPG
Podotherapie
06 - 44178667

Henk Spee is podotherapeut en meer dan 25 actief in zijn vak. Naast andere locaties is hij gevestigd in Gezondheidscentrum Veldhuizen. 

De podotherapeut is de specialist op het gebied van voetklachten of mogelijk voetgerelateerde klachten.

Logo Oefentherapie Bellestein RGB.jpg
Oefentherapie Cesar
06-51058372

Elisa Schoenmakers is Cesartherapeut en werkt samen met Ria Harmens in de praktijk  Oefentherapie Veldhuizen. Ze behandelt klachten van houding en beweging waarbij ook belicht wordt welk gedrag van invloed is op de klachten. Aangesloten bij Beterbewegen.nl

zorg dichtbij huis

bottom of page