Jeugd en Wijkzorg

disciplines

logocjg.png
CJG / consultatiebureau
088-3556500

Onmisbaar in de zorg voor kinderen!
Het consultatiebureau maakt deel uit van de GGD Gelderland Midden. Het consultatiebureau is ook een onderdeel van het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) en werkt daarin met diverse jeugdinstellingen samen. 
Het doel van de Jeugdgezondheidszorg is de gezondheid, groei en ontwikkeling van het kind systematisch te volgen en eventuele problemen daarbij zo vroeg mogelijk op te sporen.

 

opella.jpeg
Opella thuiszorg
Tel: 0318-752222
24 u. per dag/7 dagen per week

Opella is er voor u.

U wilt uw eigen leven leiden. Zorg- dienstverlener Opella ondersteunt met vakkennis en vanuit het hart. Dit doen we vanuit het evangelie van Jezus Christus, dat ons inspireert om er te zijn voor ieder mens.

Vanuit het Gezondheidscentrum Veldhuizen is een van de wijkteams actief en levert zorg in de buurt. 

icare.png
Icare thuiszorg
wijkteam: 0522 – 277122 of 0522 - 279763
Zorgcentrale Veluwe zuid: 0318- 650777

Wijkteams

De zorg wordt geboden vanuit kleine, wijkgerichte teams. Een wijkteam van Icare bestaat uit (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden. Elk wijkteam kan alle vormen van verpleging en verzorging bieden, dag en nacht. Doordat de teams klein zijn, heeft u te maken met een kleine groep zorgverleners en wordt er een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met u opgebouwd.

Logo Ezra FC.jpg
EZRA Verloskundigen

Verloskundigenpraktijk Ezra houdt al jaren spreekuren in Gezondheidscentrum Veldhuizen. Kijk voor meer informatie op de website van EZRA.
 

zorg dichtbij huis