top of page

Jeugd en Wijkzorg

disciplines

logocjg.png
CJG / consultatiebureau
088-3556500

Onmisbaar in de zorg voor kinderen!
Het consultatiebureau maakt deel uit van de GGD Gelderland Midden. Het consultatiebureau is ook een onderdeel van het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) en werkt daarin met diverse jeugdinstellingen samen. 
Het doel van de Jeugdgezondheidszorg is de gezondheid, groei en ontwikkeling van het kind systematisch te volgen en eventuele problemen daarbij zo vroeg mogelijk op te sporen.

 

opella.jpeg
Opella thuiszorg
Tel: 0318-752222
24 u. per dag/7 dagen per week

Opella is er voor u.

U wilt uw eigen leven leiden. Zorg- dienstverlener Opella ondersteunt met vakkennis en vanuit het hart. Dit doen we vanuit het evangelie van Jezus Christus, dat ons inspireert om er te zijn voor ieder mens.

Vanuit het Gezondheidscentrum Veldhuizen is een van de wijkteams actief en levert zorg in de buurt. 

Logo BZ dubbele bordjes.jpg
Buurtzorg
06-22994310

edenoord@buurtzorgnederland.com
www.edenoord.buurtzorg.net

7 dagen per week bereikbaar

Buurtzorg levert verpleging en persoonlijke verzorging thuis als u ernstig ziek bent of na een ziekenhuisopname of als u ouder wordt en u zelfstandig wilt blijven wonen. Ook leveren wij palliatieve zorg in de laatste fase van het leven.

Wij helpen u bijvoorbeeld met de persoonlijke verzorging en ook verrichten we handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist.

Onze kracht ligt in de kleine teams waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor eigenheid en regie van iedere cliënt.

Logo-SELA-Verloskundigen-1.png
SELA Verloskundigen

Verloskundigenpraktijk SELA houdt al jaren spreekuren in Gezondheidscentrum Veldhuizen. Kijk voor meer informatie op de website van SELA.
 

zorg dichtbij huis

bottom of page